30.11.09

slamat raya aji

selamat ari raya aji!

arini dh start keja dh tp yg aqu maleh tuh, virus sesema n demam tlah menyerang aqu!
malasssss gilerrssss arini la weh nk p kija..
tp okla kn sb dosa kecik aqu terhapus la sket kn eheheh!

alamak! isok aqu start keja pkui 7.30am.. malehnya!!

6.11.09

tenkiu!

Aqu nk ucapkan terima kasih kat suma yang telah ucapkan hari jubli perak kat aqu dlm sms, fb, fs, depan mata dan lain2 media.. tenkiu ye!

Tahniah aqu ucapkan kat hidd, kak ct rafidah dan ibu2 yang telah selamat lahirkan baby anda.. selamat bersengkang mata hehe!

tahun ni gak ramai artis2 yg melahirkan baby: rita rudaini, linda jasmin, lisdawati ramai lg ar..

ni yg aqu jeles nie... bila jumpa memember misti tanya bila nk tmbh 1 lg....

meh sini nk habag,

"aqu kena rehatkan rahim aqu at least 4 tahun"

kenapa yerp???

sebabnya adalah: nt aqu crita la.. tgu je ye..

suspen je kn kn kn kn??? huhu!

5.11.09

Happy bday to me!

Today is my bday!

Wut? It's just number anyway... happy jubli perak to me! huhu! Baru la setaraf dgn TV3 gitew... oso setaraf dgn Jusco Selection haha!

handsome and the beast

ni bukan crita disney's Beauty and the beast tapi handsome and the beast..

cmni critanya:

ada infomer nie (aqu namakan dia cikpuan C) tgh berbalas msg.. dh setel balas-balasan, dia msg aqu lg bgtau:

"lupa nk gtw ko ada membe ku junior gk dak poli gak xyahla ak gtw sp dia kutok ko dlm ym kt aku. Nk tglak aku bc. Dia xtw ko pnh seopis ngn aku. hehe"

aqu yg agak sedikit tkejut, bls msg tnya sapa dia dak junior tersebut? sb setau aqu, aqu xdela rapat dgn mana2 dak junior.. kalo ada pon, aqu rasa yg rapat gan aqu adalah sorg yg agak warak.. instict aqu rs cam bukan budak itew.. So, cikpuan C pon bls pertanyaan aqu...

"Xyhla tw t ngamok plak. Yg pting aku xle bla dia kta cian laki ko dpt bini beast. Siot jeh. Bwk byk bsabr la. Ada musuh upanye"

aqu sdikit menyirap la gak kn.. tetiba ajer naik crita pasai aqu. pehtu nk ksiankn somi aqu lakk..  lalu aqu pon menelepon husband aqu yang ensom itew di kala beliau sdg berOT di opis..

beast: sayang, i ni beast kerr? (nada manja2 sedey gitew)
en ensom: takla.. kenapa? sapa bgtau u cenggituh? (nada sayang tp smkin marah membara)
beast: cikpuan C gtau.. dia kata tgh men ym dgn junior maner tah, pehtu dia kata bdak tu yg bgtau..
en ensom: sayang, apa nama bdak tu? bg number dia! meh i basuh sket.. sesuka ati nk kaco umahtangga org!
beast: i taktau sapa dia sb cikpuan C xgtau..
en ensom: bg number cikpuan C tuh! (kemarahan meluap2)

taktau la apa yg hubby ckp dgn cikpuan C... tp cikpuan C tlah msg aqu..

"Mem ak xptot gtw ko td. Soryla. Dhla jgn cengeng. Td ko gk ckp ko xksh org ckp pe. Dgki je sme 2 Ko sbr eh. Dugaan sme 2"

aqu bls,

"lantak la.. dorg jeles kot.. dun wery k. aqu tarak hal pnya"

dia msg lg;
"Hehe. Ok la cm2. Nmpk en ensom syg ko kn. Ttp kes k.. cian ko. Ak jd sba slh la bl en ensom nk col dia. No dia pn aku xde"

Cenggitu la stori Handsome and the Beast.. finally, they live happily ever after...

-The End-