30.4.15

Fesyen Jubah Murah Terkini di Zalora

uolsss!

78 hari lagi nak Raya Puasa hehehe!

bersamaan lah jugak lagi 48 hari untuk kita umat Islam akan menyambut Ramadhan yea...

ni tengah dok berkira-kira cam tahun ni nak ubah style pakai jubah  laks. asekkk la baju kurung ja kannn

bukan apa, sebelum ni tak penah beli jubah sebab saiz iols yang sangat cumil kennn hikhikhik!

Oklah,

Sempena Syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi, 

ni nak share kut-kut la berguna untuk uolss yang sedang tercari-cari fesyen jubah murah online 

terkini yang sedang trending untuk tahun ini. Let’s cekidaut:








:: Lace Jubah ::

Sweet ja kan lace jubah dia? ;)

Sama seperti trend baju kurung lace yang cukup diminati oleh ramai wanita, lace jubah atau jubah lace juga turut hangat diperkatakan. Penggunaan lace sebagai perincian tambahan memberikan sentuhan moden terhadap rekaan jubah tersebut.






:: Glitter Jubah ::


Begitu juga dengan penggunaan fabrik glitter sebagai perincian untuk rekaan glitter jubah. Masih ingat dengan fenomena glitter shawl yang cukup famous suatu ketika dahulu? Mungkin untuk tahun ini anda boleh tampil menyerlah dengan bergaya bersama sepasang glitter jubah! Bling-bling uolss! keless gitew



:: Plain Jubah ::


Dan plain jubah yang sememangnya all-time fav! sebab senang nak matching tudung kan hehehe! boleh jugak kalau nak colour blocking dengan tudung/aksesori.

haaa pe lagi uolss
serang zalora sekarang!

29.4.15

Daily Buffet Special at Skyview@11, Presint 4, Jabatan Peguam Negara (AGC)

Assalamualaikum!!

lama tak berkhabaran di sini hehehe
nak wat cemana bizi uolss!

ok ni nak share skit la sebab sharing is caring kennn hehe
sapa-sapa kut dah boring makan nasik putih ja
ni kat AGC ada buat buffet.

menu adalah seperti di bawah.


Daily Buffet Special at Skyview@11(RM15.00 NETT PER PERSONS)
meal consisting of several dishes from which guests serve themselves. Six (6) dishes will be served daily with deserts.  Available from 12.00 pm to 2.30 pm daily.
(Takeaways are not allowed from buffet)

 (1st & 3rd WEEKS)
MONDAY
NASI KERABU

 TUESDAY
WESTERN FLAVOUR

WEDNESDAY

SPICY THAI

THURSDAY

BORNEO DELIGHT

FRIDAY

NASI BERYIANI

DAILY SPECIAL (2nd & 4th WEEKS)
MONDAY

EAST MEET WEST

TUESDAY 
CHINESE DISHES

WEDNESDAY 
INDIAN CORNER

THURSDAY 
LAKSA

FRIDAY 
ITALIAN & PASTA


(Menus Subject To Change Based On Market Availabilities)



FYI, Skyview@11 ni adalah dari Putrajaya Marriott Hotel.

Haaa fefeling makan kat hotel gitu kan tapi murah banget.. mana nak dapat buffet 15 hengget kennn

so,

marilah mariii
mari meramaikan Skyview@11 ok.

cara-cara nak masuk Skyview@11 adalah seperti berikut:

1. cari parking. nak senang, parking kat tempat open parking kat area starbucks AGC. (yea, weols ada Starbucks. sesapa nak mai, calling-calling la iols. boleh dapat 30% off kalau staf AGC. tapi takkan minum sorang kut, kena la belanja iols jugek hehehe)

2. pegi lobi utama, lalu kat metal detector, kalau polis bantuan tanya, kena bagitau nak pegi skyview.

3. masuk lif belah kanan yang pertama. Lif tu terus naik ke 11.

4. kat aras 11, dari lif tu belok kiri, jalan skit and tadaaa! skyview di sinun.


Sekian, harap maklum.

;)