25.11.11

bizi bizi zibi biziiiiiii

yuhuu! miss me? hehe! sori la lama tak hapdet. sebok sangat dengan keja, nak setel hal rumah, dengan budak-budak lg kennnnnn? ni pon sempat hapdet sat ja. tu pon thru phone ja huhu! okla nanti aqu sambung crita naa. banyak menda nak crita tapi kekangan masa itu menyukarkan ku hehe! enjoy  your weekend ya ;)

17.11.11

warehouse sale!!

haa.. ni sapa-sapa nak tambah barang-barang ka, aksesori rumah ka, jom kita pi sini



11-20 haribulan ni saja!


jom jom jommmmmm!! kita serbuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!

for more info visit Fella Design

15.11.11

cehhh



dan dan appear kat sebelah tuu kennn??

menyamfahhhhhhhhh

11.11.11

nak berbiznez ka? meh tengok sini

kot-kot la ada yang berminat nak buat biznez kat obersi bole la kontek mamat ini.




nanti kalo dah kaya, bagi skit kat aqu.

tak banyak pon... 25 persen sajork :P

10.11.11

botol mimijumi

kiut kan?








::ni dari pandangan atas::

::sejibik kan? natural jea nampak::




chomey kan?? sib baik adam dah bole minum pakai medela yang cemni punya


::credit to medela::




masa mula-mula pakai yang tommee tippie punya tapi tak jalan lak

::credit to google::

ada kata sebab lubang TT ni kecik sangat and baby tak puas minum.


papepon, sangat chomey la botol mimijumi ni kan?




::alololo~::

jom cuci mata ;)

9.11.11

cerita ceriti ceritu

aritu aqu disambut besday tercepat 2 ari.


terima kasih shah kolikushon, cik mok, faiznaimi dan jugak akak shida.


wut a lovely surprise ;)














dan jugak kek yang lovely ;)




::sonotnya dapat tiup lilin. tak penah kot tiup lilin sebelum ni. sedey::



terima kasih jugak yang wish hari tua kat aqu. terima kasih facebook :p


pastu balik penang,


ujan, ujan, ujan.


takpa, ujan rahmat :)


masa raya haji lak,


makan, makan, makan.


puas hati.


even hari nak balik tu pi singgah umah mamu majid.


macam-macam ada.


ada laksa, pulut kuning, hokkien mee, cucoq, kari daging korban


huuuuu~ puas makan :D


kami balik kay el dalam pukui 6pm lebih.


sampai depan rumah tepat pukui 4.35am.


nyusu adam, get ready barang budak-budak, siap-siap semua


trus pi keja.


breakfast lak, big bos blanja nasik dagang wit rendang kamben.


mabeles ah.


tengahari tu lepas antaq susu kat adam balik rumah sat. lunch.


perangat sup dagin kurban mak buat n makan ketupat palas kot ataih.


lagi la super mabeles.


malam tu, masak nasik, perangat lagi sup, tambah sambai kicap


isham lak buat sambai tomeh teloq ancoq lak kan


perghhhhh pergh pergh pergh.


dah makan suma, adam nak tidoq, nyusu dia sat


tup-tup tejaga pkui 5.53am


-_-"

3.11.11

beletiaq

pepagi tadi aqu dah kena beletiaq (berleter).


tapi bukan isham.


sebab kalo isham, pepagi dia masam jea.


beletiaq dia start dalam tengahari sket.


tapi budak ni yang dok beletiaq kat aqu.












semalam aqu mc.


pehtu malam tu baru pegi klinik.


then pagi tadi la, masuk ja keta


dia ternampak plastik ubat sebab aqu lupa nak bawak naik umah.


min:  eh, ni ubat mama ni nape tinggal ni? tak makan ubat la tu.


aqu: ha ah mama lupa la..



min: (sambil ambik plastik ubat bagi aqu) nanti mama makan ubat ni tau. makan kat ospis mama. kat ospis mama ada air tak? (sambil dok jegil kat aqu)


aqu: (sambil ambik plastik and sedikit terkedu) haa ada


min: nanti makan tau. jangan bagitau kawan mama, mama makan ubat tau.




*adehhhhh! sorang lagi beleterer bertambah =_="

1.11.11

jatuh

aritu kan

lepas aqu hantaq susu kat adam

aqu jatuh.




::aqu jatuh cemni la::


sakit-sakit kakiku ini.


nasik dalam polistrin terpenyek sebab tangan aqu tertekan kat polistrin.


abih lauk kari daging terpecik kat cooler bag.


dah la cooler bag tu baru ja basuh.


purse aqu pon luka.


sebab dia pon jatuh sama.


so, aqu bagi la lirik jatuh ni kang korang suma.

nanti rajin aqu uplod lagu dia plak.


enjoy.


nah enjoy the vid.




Lirik Liyana Fizi – Jatuh
Seketika ku terfikir
Perasaan yang tiba semalam
Jangan pernah mengasingkanku
Daripada damai pelukan

Terhenti nafasku berlari
Dibelai lembut seindah mimpi
Berlagu berbisik hati mu
Semulajadinya
Aku jatuh

Beginikah rasanya kasih?
Yang tiada kacau keraguan

Terkunci mata mu mencari
Berkata aku lah yang dinanti
Berlagu berbisik hati mu
Semulajadinya
Kamu jatuh

Tak ku mampu tidur

Terhenti nafasku berlari
Berkata akulah yang dinanti
Berlagu berbisik hatiku
Semulajadinya
Aku jatuh
Tak ku mampu