24.7.13

baru nak cerita pasai romadhon

Assalamualaikum~!

hari puasa ke-5 aritu aku demam... memandangkan berpuasa, aku simpan vco untuk makan lepas berbuka. Masa nak bukak posa tu aku tak lalu nak makan.. takat 2-3 suap ja.. dah la ritu Isham masak, kecik ati kawan huhu! sorry naa sayang... bukan tak suka you masak, tapi tekak ni telah ditarik nikmat selera makan...

2 hari aku terpaksa batal posa sebab telan vco setiap 2-3 jam sekali.... hari isnin tu aku mc.. Alhamdulillah, the next day aku dah sihat seperti sediakala... masa hari ahad tu 1st time beli lauk sebab aku tak larat nak bangun.. blood pressure aku rendah. asal nak bangun ja misti nak pengsan.. pi toilet pon cecepat sebab dah nak pitam huhu



Sayang, terima kasih sayang sebab jaga I masa I tengah sakit. Tolong jaga anak-anak dan I <3 p="">

kejap ja kan dah stengah bulan kita berpuasa.


Malam tadi adam pulak demam panas... dah buat lemon socks n jelum dengan kain basah... pagi tadi Alhamdulillah dah tak demam tapi Adam tido jea dalam keta... masa hantar pegi taska dia terjaga pastu nanges2 nak mama huhu! sian adam...

10.7.13

Ramadan Mubarak

Ingat ya kawan-kawan ^_^