28.12.12

I'm addicted to you

hohohoho!

title omputeh gitu kan hehe!

skang kan, aqu kan tengah kan

edik sama ini

::Punar Vivaah::


::Mrs. Kaushik Ki Paanch Bahuein::

dua-dua ni ada kat astro chanel 108 Zee Variasi.

mrs. kaushik start pkui 6pm, punar vivaah start 6.30pm.

ulangan keesokkan harinya pada 11am dan 11.30am.

haa, kelesss gitew hehe!

haa, sapa² yang tengah beboring tu meh la join edik sama²

hahahaha!


27.12.12

bday girl n bday boy

Assalamualaikum~

huiiiii....

lama la tak ketuk keyboard di sini.

ehehehe!

last week, 21-12-2012 hari lahir kakakmin yang ke-5!

takdak la wat apa pon

sebab tak sempat la

sempat beli kek n selebret kat skola dia ja.

tu pon kebetulan, kak ida sambut skali bday syahmi.

kenyang makan kek la anak² n cikgu cikgi aritu hahaha!

ok dorang berdua ni kan

dulu masa kat hospital

kak ida bersalin dulu

kira dia masuk wad lepas dah besalin dalam pkui 3-4 am gitu.

masa mula-mula tu aqu cam prasan tak prasan je akak ni.

then, pagi isok tu, misi datang nak kemas katil

lampu suma baru on

baru la prasan kak ida rupanya....

ingat lagi kak ida cakap

antara semua adik bradik yang ni la paling gelap

hehe!

tapi skang dia la paling cerah hehe!

syahmi lahir sehari sebelum raya haji

min plak lahir sehari selepas raya haji gitu.

kembar beza 2 hari la kannn hehe!

dah la 2 ni paling kecik kat taska

cuma versi laki n versi pompuan laa...

kembar lain mak lain pak gitu hehehe!

::sama-sama muka masam::



::sama-sama senyum. partner menari gitu. eh cam mama n papa lak dulu-dulu haha::

HAPPY BIRTHDAY YOU BOTH!

13.12.12

kena tinggai

yuhu!

lama tak up entri.

bukan apa, tiap kali bukak nak apdet misti singgah blog orang lain dulu

pehtu blog orang ni plak

pehtu klik new post

pehtu baru taip yuhu

bos panggei lak

sudahnya close.

kat draf sumanya post yang starting dia

helo! hai! yuhuu!

hehehehe!

besa la ujung² taun ni

sibuk ja laa kann.....

slalu ujung ² tahun ni orang ramai becuti kan....

aqu lak asik la kena tinggai dengan isham.

aritu dia pi tganu.

minggu ni pi melaka la plak.

pehtu dia nak pi ipoh lak.

pehni taktau lagi samada nak pi langkawi atau kelate.

yang haku ini sabaq ja laa kan....

dah keja, takkan tak bagi.

kat opis sensorang.

kat rumah sensorang gak.

sib baikla ada min and adam.

bole la wat peneman kan....

respek giler dengan memember yang suami dia pi offshore.

kadang² tu sampai 2-3 bulan...

tapi kalo ikut pengalaman aqu yang baru ni

bole ja kena tinggai...

lama² u'll get use to it.

isham penah tanya "mana wanita besi farehah yang dulu?"

sebab aqu mintak dia teman pi atm.

aqu jawab balik "naluri keibuan melebihi segalanya".

giteww kan....

penah aritu, 1st day isham pegi teganu, kebetulan ada eksiden kat flyover nak ke dengkil

keta kaler itam tu tebalik sampai masuk jalan betentangan

sampai patah tiang lampu

aqu tengok keta tu dah belinang air mata.

dok pikir,

"cemana la family orang eksiden tu?"

"selamat ke orang tu?"

"tu misti ondeway nak pegi keja. ntah² hubby/wifey dia ingat dah sampai opis. tp rupanya eksiden".

"misti mak bapak dia sedih dapat tau khabar berita ni"

haa cemtu skali melayan perasaan.

mungkin jugak sebab hati tengah sayu kan...

sapa tak sayu pasangan berjauhan.

nak² plak masa tu kita dalam kesusahan.

nak mintak tolong orang, sapa sangat la kita ni nak meminta²...

nak plak aqu ni jenis pendiam dan memendam perasaan.

so, telan dan dok dendiam sudaa....

kalo luah kat min banyak plak soklan dia.

mulot dia tu dah tahap makcik².

dah la jenis ingat suma huhu

memang senang kantoi la kalo bagitau apa² rahsia kat dia huhuhu!

tapi elok jugak, at least kalo jadi apa²

dia bagitau suma dari a sampai z

tapi dia suka exaggerate.

nak² tang adam.

adam baru la pegang

min dah kata adam masuk mulot

adam lak jenis pembuli.

ksian min kena buli dengan adam.

dah la kurus keding.

tapi makan banyak kalah mama.

skali makan, mau tambah dekat 3-4 kali

bela ka hapa??

huhuhuhuhu

pehtu suma tegoq aqu tak bagi anak makan.

walhal