30.5.11

letih

Assalam...

sorry la lama tak hapdet..



kami sefamili keletihan.


baru balik dari penang semalam.


3 hari dah tak online.


taktau apa crita kengkawan sekalian....


ni ada skit ucapan;



buat ma atenz, sorry yea tak dapat nak sambut kepulanganmu dengan gilang-gemilangnya.



masa hang turun kat klia tu, kami sefamili on de way back to penang.


ni pon tadak rezki lagi nak jumpa hang.



nenanti kita jumpa naa....




juga buat my best fren didiey, congratz on your big day.






im so happy for u and hubby.



happy hanimun yea ^_^




kan syok kalo hari ni masih cuti??? wuwuwuwu~~

No comments:

Post a Comment

habag mai sat