9.11.11

cerita ceriti ceritu

aritu aqu disambut besday tercepat 2 ari.


terima kasih shah kolikushon, cik mok, faiznaimi dan jugak akak shida.


wut a lovely surprise ;)














dan jugak kek yang lovely ;)




::sonotnya dapat tiup lilin. tak penah kot tiup lilin sebelum ni. sedey::



terima kasih jugak yang wish hari tua kat aqu. terima kasih facebook :p


pastu balik penang,


ujan, ujan, ujan.


takpa, ujan rahmat :)


masa raya haji lak,


makan, makan, makan.


puas hati.


even hari nak balik tu pi singgah umah mamu majid.


macam-macam ada.


ada laksa, pulut kuning, hokkien mee, cucoq, kari daging korban


huuuuu~ puas makan :D


kami balik kay el dalam pukui 6pm lebih.


sampai depan rumah tepat pukui 4.35am.


nyusu adam, get ready barang budak-budak, siap-siap semua


trus pi keja.


breakfast lak, big bos blanja nasik dagang wit rendang kamben.


mabeles ah.


tengahari tu lepas antaq susu kat adam balik rumah sat. lunch.


perangat sup dagin kurban mak buat n makan ketupat palas kot ataih.


lagi la super mabeles.


malam tu, masak nasik, perangat lagi sup, tambah sambai kicap


isham lak buat sambai tomeh teloq ancoq lak kan


perghhhhh pergh pergh pergh.


dah makan suma, adam nak tidoq, nyusu dia sat


tup-tup tejaga pkui 5.53am


-_-"

No comments:

Post a Comment

habag mai sat