28.4.16

mati kutu

harini kan

aku mati kutu

sebab

henpon tetinggai dalam ketaaaaaaaa

sham la dia maleh nak patah balik

nasib bek aku boleh online watsep kat pc hehehe

so tak kesah sangat la henpon ada ka dak hahaha

cumanya mati kutu

sebab 1 hari ni bos aku miting la

diskasyen laa

la pon dok tengah diskasyen

nak fesbukingggg

and ig-ingggg

huhuhuhu

rini sham drive plakkkk

lagi laa nak tunggu dia amik adam lagi

kalo henpon ada boleh gak men game ka

fb ka ig ka kannnn

okla

tq for reading my post

ngahahahaha

kbai

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

habag mai sat