12.1.10

kali nie..

kali nie pregnen nak kata exiden tak gak sebab kami guna prinsip kalo ada rizki alhamdulillah, kalo tadak lagi tak kesah gitew.. dan alhamdulillah ada rizki hehe! memula skali yang tau aqu pregnen adalah yasmin. bayangkan dalam bulan lpas lagi dia dh cium2 perut aqu n cakap baby. aqu tak prasan pon time tu cuma layankan ajer la sebab perut aqu mmg dah tesedia buncit. then, sepanjang bulan disember lpas aqu tak period pon. aqu ingatkan normal la kut sebab sebelum 2 bln berturut period aqu selang 2 minggu. meaning, period aqu datang sebulan 2 kali. maybe stress kut. tu yang bila disember tak datang aqu rilek je. lgpn dalam minggu ke3 disember aqu dh wat preggy test n single line.

sampai la aqu rasa perut makin buncit, baru beli test kit. selalu kalo nak test, aqu akan wat test masa 1st kencing pagi sebab time tu HCG dalam badan adalah sangat tinggi. so, senang la nak trace kan. malam sebelum aqu wat test tu, yasmin cam besa dok cium perut, sapu2 perut tiba2 "boboy. boboy, boboy. papa, boboy, boboy". tekejut kami time tuh. cmna la tetiba tekeluar boboy nie hehe.. so, 4pg tu wat test mmg confem la ada baby. test kit tu yang n3 kat bwh nie la. pagi ni, bangun tido je, yasmin cari aqu. aqu p kat dia, trus dia cium baby (perut aqu) hehe! so sweet!!

1 comment:

  1. farehah TAHNIAH.....
    sebab Min akan dapat adik.

    ReplyDelete

habag mai sat