2.3.10

tak suka!!

pernah terfikir tak pasal pembaziran air kat bilik wuduk?
masa amek wuduk tu, ada tak terpikir pasal nak jimatkan air?

aqu tersangat geram bila ada sesetengah orang tu, amek wuduk macam tengah mandi. Tu belum lagi cuci muka, dah buka paip baru la nak lipat lengan, baru nak letak barang kat atas para, barula basahkan muka. dah basahkan muka, baru nak picit sabun at the same time air tengah dok bukak nie. kalo bukak air slow-slow takpe gak, ni dh macam air terjun bukaknya. geram tau dak tengok!

tolong la rasa lebih bertanggungjawab sket.
lagpon setan suka sangat kawan dengan orang macam nie.
tu yang bila kat surau selamba ja mengumpat dengan suara yang kuat.
tak hormat langsung dengan orang yang tengah dok  khusyuk solat.

tak suka la menda remeh-temeh cemni.
bosan dengan manusia yang bodoh sombong tapi belagak baguss sangat tapi tak sedar diri.

1 comment:

  1. patot lah i slalu kena kat umah!
    bwekkk!:P

    papa yasmin

    ReplyDelete

habag mai sat