19.6.11

weekender

okeh.


aritu ada cakap balik penang kan.


ni nak hapdet gambaq.


layan la...


ari sabtu tu, pi kenduri my best fren, Didiey.



::semoga kekal hingga akhir hayat::

Pehtu pi singgah minum kat belakang umah dia, ada pantai...

::mama kena buli dengan si adam::


::min dengan papa::





Malam lak, pi singgah umah kakak aqu. Sebelum tu, singgah makan kat kedai. dia belanja. Skang dia dah tak main masak-masak sebab tengah pregnen. baru lagi kandungan dia...




::ni dah kat umah dia::



The next day, nak balik dah. tapi singgah dulu kat kenduri dua pupu aqu. nama dia amirah.  misi dia ni. tengah stadi lagi kat Masterskill.


::newly weds::
 Oleh sebab ingat nak singgah sat saja, aqu cuma pakai baju biasa jea... sampai dalam pukui 12 cemtu. tapi masa kami sampai pengantin pon dah nak sampai. jumpa ramai adik-bradik sampai dah macam family reunion lak hehe!



::budak-budak la yang paling sronok kan::

::meet my Bapak::

::3 Generasi::

::Wan, Opah and the Cucus::

::Makcik Ana, Sari and Adam::

::ehem.. pemilik blog coklat lover::







RINDUKAN PENANG!!!

No comments:

Post a Comment

habag mai sat