7.7.11

ada

helu sumaa!!

lama tak hapdet kannnnn?


minggu lepas adalah minggu sakit buat keluarga Isham.


dimulakan dengan sakit demam dari Encik Isham



dipaskan pulak kepada Puan Farehah demam itu.


Isoknya tu, dang! lumpuh sebab kena elegikkkkkkk!!!!



LAGIIIIIIIIIIIII!!!! -_-"


3 hari 2 malam menginap kat wad 4B katil 11.


sambil-sambil menginap tu the kiddos pon demam jugekkkkkk.


dengan si Yasmin kena extra campak lagi.



mujur la stok susu adam dah buat awal-awal.


walhal stok tu buat untuk cover bulan posa kut-kut la


nanti posa susu merundum kan....


Alhamdulillah tergerak hati ini buat stok.


sebelum ni tak terpikir pon nak buat stok sebab peti ais kat umah 1 pintu ja.


Then, terlintas lak buat stok tinggal kat opis sebab kat opis peti ais 2 pintu.


bole la nak tahan 3 bulan kan...


Lagipon kat tempat beku tu tak sesapa pakai pon.


MC aqu dah abih arini tapi nak buat cemana, campak yasmin tak baik-baik lagi.


terpaksa la korban cuti ku.....


huhu!



skang mode Keluarga Isham: batuk berirama~~

No comments:

Post a Comment

habag mai sat