25.9.11

Alhamdulillah... impian jadi kenyataan!

maleh nk crita panjang.



layan gambaq ja la naa :)






tapi gambaq tak banyak la.




huhu





::rumah tecit jaa::

::seronok maq. tak caya dah ada rumah sendiri::

::dah siap pasang gril::



pastu semalam pi melawat rumah sat.


gril dah siap pasang dah weee~


simple ja kan?



kami memang takmo yang design fancy sgt tu sebab memang nak design yang simple.


kira 'less is more' la gitew hewhewhew


kebetulan masa tengah tengok umah tu


dah jumpa dah jiran sebelah.



pasangan arifin dan sapura.


dorang pon sepasang gak anak2.


hehehe!



seronot and eksaiteddd!






tapi......





banyak lak menda nak kena tambah-tambah.



mana nak korek lak ni *gulp*

4 comments:

  1. bestnya depa dah ada umah sendiri kecik2 pun umah sendiri......

    ReplyDelete
  2. kecik2 pon ada gak rumah sendirik...bestnya...anyway tahniah sbb dah ada harta...

    ReplyDelete
  3. bile pindah???wat house warming nanti jgn lupe jemput erk..insya allah kalo xde aral melintang aku dtg na:)

    ReplyDelete

habag mai sat