27.9.11

sedih taw buat aqu lagu ni

aritu aqu ada post kat fesbuk pasai ni





sebabnya





aqu telah menengok post kat wall salah sorang kawan baik aqu.





rasanya dia baru tengok kut gambaq kawan aqu kawen aritu kat fesbuk.



ala yang dengan adam duk atas riba dia tu...



dan ya, memang aqu terasa dengan kenyataan dia tu.


awat, takleh nak habag direct ka dengan aqu? kata kawan.


kawan ka cemni??????





puncanya, dia merajuk sebab masa dia kawen dulu aqu tak pi umah dia.



tapi menda ni dah lama dah.





masa aqu tengah preknen si adam.





lama kan?




memang masa tu aqu takleh mai sebab tadak duit.





memang dok tengah kumpui duit untuk persiapan bersalin nanti.




tu baju preknen belum beli lagi.



masa yasmin pon tak banyak baju preknen.




ada la dalam 5 helai untuk buat pi keja, 2 helai untuk buat keluaq pi jalan.



skirt seketoi tu ja la yang dok ada buat pi opis n sluaq klabu buat pakai jenjalan.



kalo prasan, skirt itam n sluaq klabu tu je la aqu dok taram masa preknen =_=



masa preknen si adam ni, perut aqu jadi super besaq. compared to masa yasmin,



7 bulan pon still bole pakai baju kurung, tapi masa adam, 4 bulan suma baju kurung takleh nak pakai langsung.




kebetulan masa kenduri dia tu, memang bebetui tengah bulan.



runsing sangat masa tu. cuma aqu berharap dia paham.



rupanya tak.




bole pulak dok ngungkit.




tak suka la cemni.





aqu tak suka kalo hang dok tak puas ati kat aqu tapi duk canang-canang kat orang lain.






takleh ka call/msg/pm truih kat aqu.




bagitau perkara sebenaq.




bole aqu bagitau apa yang jadi and penyebab masalah yang aqu takleh nak mai.





senang. abih cerita kat situ ja. setel masalah.




hang happy aqu happy.



owh, yang pasai tegoq tu.




hang sebulan skali ja online, cemana aqu nak tegoq weh?



 tengok hang tak online pon.




aqu rasa aqu yang dok beria asyik tepon hang n msg, tapi ada hang nak call aqu balik?





*tarik nafasssssss, hembosssssssssss*







bagi aqu, kawan aqu adalah orang kedua lepas keluarga aqu.




tolong, kalo ada kawan-kawan yang tak suka, tak puas hati



atau apa-apa saja yang tak berkenan di hati pasai aqu,



minta tolong sesangat, bagitau direct dengan aqu.



itu ja aqu mintak.




sebab bagi aqu, kawan jugak orang terpenting dalam hidup aqu.



aqu takleh hidup tanpa keluarga dan kawan.




tolong aqu ya kawan.

6 comments:

  1. sabarla...semua tu dugaan...kawan bergelak ramai..tp bila jadi macam ni...susah la...sabar ye kak...dorang tak paham situasi yang akak hadapi...

    ReplyDelete
  2. emmm.....mcm2kan ragam manusia ni.....bukan nak faham keadaan org. herm, sabar jela yer.......masih ada yang sayang dan memahami.hheheheh

    ReplyDelete
  3. biasak r wei..kdg2 dorg tgk kte cm kaya je dok cni.pdhl x kaya mane.sabau jela.aku ni pown xbertukar baju walaupun sume dh ketat blake.huhu

    ReplyDelete
  4. kan... sebab tu org kata baju pregnen tu baju uniform huhu!

    ReplyDelete

habag mai sat