19.1.12

Adam Muqris' 3rd visit to paed

orait..

aritu pegi bawak adam check up jantung dia.

supposed 15 Disember, tapi masa tu isham tadak sebab dia berkursus.

nak suro aqu pegi sensorang bole ja

tapi, nak cari parking tu kepayahan skit.

tapi banyak gak la kepayahan itu.

paham-paham ja la kalo spital gomen.

sebab parking free kan.

ada sampai parking kat sebelah hiway pun hado.

so, aqu call hosp mintak tarikh baru.

12 haribulan Januari tarikh diberi.

cam biasa, amik nombor, tunggu n tunggu

memandangkan kali ni punya apoimen adam dah bole jalan

bawak la adam pegi main kat playground kat luar klinik tu.

klinik paed dengan O&G tu sebelah je and

masa tu klinik O&G tengah buat talk pasai susu ibu.

ramai bakal-bakal ibu dan bapa ada kat situ.

taktau la dorang dengar atau just nak tunggu nombor giliran huhu

kat klinik paed lak

hamboi~!

dah lawa dah wall dia.

drypers sponsor kot.

sebab kat kartun dia tu ada logo drypers.

ok la, dah shomels dah

sebab dulu lukisan sendiri je kat dinding.

rabbit tak nampak rabbit.

upin ipin tak nampak cam upin ipin.

pooh cam poo. eh.

tapi ni dah deko-deko dah.

lawa dah.

nak tunjuk, tak amik lak gambaq.

ni ja yang hadoo huhu


::nampak kaki rabbit jea::


kusi tu pon rasanya drypers yang sponsor.

sebab dulu takde kusi tu huhu

masa masuk bilik doc tu Dr. Amin yang attend.

doc yang mula-mula adam jumpa masa 1st visit dulu.

dia kata adam kuruih.

tu la, aqu pon prasan gak.

dah nampak tulang rusuk.

pipi ja menten.

mungkin sebab dia dah bole jalan.

keja nak jaaalaaannnn ja.

ok pastu doc cakap lubang tu dah kecik skit.

so next apoimen untuk 9 bulan akan datang.

cant wait!

No comments:

Post a Comment

habag mai sat