30.8.12

kenaper? tak percayerr??

aritu aqu, isham n adam p amik yasmin kat taska. pastu, masa tengah panggil yasmin tu, ada la budak ni tegur kami....

isham: (panggil yasmin kat pintu skola)
budak: ni papa?? ni mama??
aqu:  ha ah ni la mama n papa
budak: mama? papa? (sambil point jari kat kami)
isham: mama n papa la.. nape? (sambil tengok kat mak budak tu)
mak budak: dia tanya tu cam muda sangat nak jadi mama n papa
aqu n isham: o0ooo.. (dalam hati masing-masing kembang semangkuk hahahahaha!)

situasi seterusnya kat opis isham. dia kena ot pastu dah abih, pegi kat tempat dia jap sebab nak shut down pc suma.. kebetulan kat area tu ada sorang opiser ni dah nak balik, then isham kenalkan dia kat aqu. dah setel suma nak balik, opiser tu lalu belakang kami then bagitau, "korang ni tak nampak cam laki bini la".


^___________________________________________________________________^

No comments:

Post a Comment

habag mai sat