13.12.12

kena tinggai

yuhu!

lama tak up entri.

bukan apa, tiap kali bukak nak apdet misti singgah blog orang lain dulu

pehtu blog orang ni plak

pehtu klik new post

pehtu baru taip yuhu

bos panggei lak

sudahnya close.

kat draf sumanya post yang starting dia

helo! hai! yuhuu!

hehehehe!

besa la ujung² taun ni

sibuk ja laa kann.....

slalu ujung ² tahun ni orang ramai becuti kan....

aqu lak asik la kena tinggai dengan isham.

aritu dia pi tganu.

minggu ni pi melaka la plak.

pehtu dia nak pi ipoh lak.

pehni taktau lagi samada nak pi langkawi atau kelate.

yang haku ini sabaq ja laa kan....

dah keja, takkan tak bagi.

kat opis sensorang.

kat rumah sensorang gak.

sib baikla ada min and adam.

bole la wat peneman kan....

respek giler dengan memember yang suami dia pi offshore.

kadang² tu sampai 2-3 bulan...

tapi kalo ikut pengalaman aqu yang baru ni

bole ja kena tinggai...

lama² u'll get use to it.

isham penah tanya "mana wanita besi farehah yang dulu?"

sebab aqu mintak dia teman pi atm.

aqu jawab balik "naluri keibuan melebihi segalanya".

giteww kan....

penah aritu, 1st day isham pegi teganu, kebetulan ada eksiden kat flyover nak ke dengkil

keta kaler itam tu tebalik sampai masuk jalan betentangan

sampai patah tiang lampu

aqu tengok keta tu dah belinang air mata.

dok pikir,

"cemana la family orang eksiden tu?"

"selamat ke orang tu?"

"tu misti ondeway nak pegi keja. ntah² hubby/wifey dia ingat dah sampai opis. tp rupanya eksiden".

"misti mak bapak dia sedih dapat tau khabar berita ni"

haa cemtu skali melayan perasaan.

mungkin jugak sebab hati tengah sayu kan...

sapa tak sayu pasangan berjauhan.

nak² plak masa tu kita dalam kesusahan.

nak mintak tolong orang, sapa sangat la kita ni nak meminta²...

nak plak aqu ni jenis pendiam dan memendam perasaan.

so, telan dan dok dendiam sudaa....

kalo luah kat min banyak plak soklan dia.

mulot dia tu dah tahap makcik².

dah la jenis ingat suma huhu

memang senang kantoi la kalo bagitau apa² rahsia kat dia huhuhu!

tapi elok jugak, at least kalo jadi apa²

dia bagitau suma dari a sampai z

tapi dia suka exaggerate.

nak² tang adam.

adam baru la pegang

min dah kata adam masuk mulot

adam lak jenis pembuli.

ksian min kena buli dengan adam.

dah la kurus keding.

tapi makan banyak kalah mama.

skali makan, mau tambah dekat 3-4 kali

bela ka hapa??

huhuhuhuhu

pehtu suma tegoq aqu tak bagi anak makan.

walhal


No comments:

Post a Comment

habag mai sat