27.12.12

bday girl n bday boy

Assalamualaikum~

huiiiii....

lama la tak ketuk keyboard di sini.

ehehehe!

last week, 21-12-2012 hari lahir kakakmin yang ke-5!

takdak la wat apa pon

sebab tak sempat la

sempat beli kek n selebret kat skola dia ja.

tu pon kebetulan, kak ida sambut skali bday syahmi.

kenyang makan kek la anak² n cikgu cikgi aritu hahaha!

ok dorang berdua ni kan

dulu masa kat hospital

kak ida bersalin dulu

kira dia masuk wad lepas dah besalin dalam pkui 3-4 am gitu.

masa mula-mula tu aqu cam prasan tak prasan je akak ni.

then, pagi isok tu, misi datang nak kemas katil

lampu suma baru on

baru la prasan kak ida rupanya....

ingat lagi kak ida cakap

antara semua adik bradik yang ni la paling gelap

hehe!

tapi skang dia la paling cerah hehe!

syahmi lahir sehari sebelum raya haji

min plak lahir sehari selepas raya haji gitu.

kembar beza 2 hari la kannn hehe!

dah la 2 ni paling kecik kat taska

cuma versi laki n versi pompuan laa...

kembar lain mak lain pak gitu hehehe!

::sama-sama muka masam::



::sama-sama senyum. partner menari gitu. eh cam mama n papa lak dulu-dulu haha::

HAPPY BIRTHDAY YOU BOTH!

No comments:

Post a Comment

habag mai sat