27.5.13

Kini Kembali

Bismillah


yuhuu! wasap wasapp!

fuiyo0yoy0! lama giler tak bukak sini.

bizi uolss! so 3 ari ni agak free skit la sebab tuan dokter cuti daa hehe!

free la hendaknya uhuhuhu!

last 2 weeks kan adam kena jangkit la plak sakit mata a.k.a conjunctivitis

pehtu dia pas baton la plak kat aku last week.

mula-mula kena ari ahad malam tuu...

ari isnin tu bangun pagi bertaik mata triple exxxtra.

pegi opis sibuk gamaknya tuan dokter tak prasan la kot...

ari selasa makin teruk gila mata ini.

so petang tu aku pi la klenet kerajaan.

hang tau dia bole bagi timeslip ja??

kan ke sakit mata tu berjangkit??

orang tu siap bagitau "sakit mata ni kalo dah 2-3 hari tak lama lagi baik la tuu".

apakahhhh?

oh, aku pegi klinik kjaan sebab nak mc kjaan.

kunun la bole dapat berhari-hari.

balik opis tu dokter pesan "you ni sakit mata ke sakit lain? you jangan, kang 1 opis sakit mata kang haaa"

dah pulak kena explain yang check aku tu MA sajork.

hanya layak dapat timeslip. tapi jaga kat klinik infeksi. dah tu camno?

orang lain kena infeksi kang haku lak yang kena hampuk.

tapi pelik kan? penyakit berjangkit tak dapat mc. kang dah tak pasai-pasai orang lain kena.

malam tu aku pi klinik kat depan umah jea. doktor yang check aku pon pelik napa tak dapat mc.

so dia bagi 2 hari, since ari jemaat tu hari wesak, dapatla bercuti 5 hari hehehehe!

isham lak aku pas baton kat dia. dia start kena rabu pagi hewhewhew!

min, aku harap antibodi dia kuat laa...

kang mana plak dah nak cekau coti.

coti maq tak banyak dahhh haaaa~

susah-susah kang aku bawak min mai opis biaq 1 opis kena sakit mata biaq 1 seksyen tutup ahahahaha!!

ok verangan tak sudaaa hehe!

1 lagi kan, kenapa tak leh sebut sakit mata haa?? kenapa kena sebut sakit muntot?

tak paham la?

apa kaitan muntot dgn mata?

kbai



No comments:

Post a Comment

habag mai sat