8.10.13

kembali bersiaran

Assalamualaikum~

hari jumaat ritu kan aku dah start tak selesa kat tekak ni.

malam tu hinguih dah meleleleh.

sabtu ahad memang dah down sebab demam, batuk and selsema.

ditambah pulak sakit-sakit badan.

impianku musnah nak tengok kawanku faten suraya di hari persandingannya hari sabtu tuu..

Selamat pengantin baru dear! Moga kekal hingga hujung nyawa dengan ramai anak dan cucu-cicit Aminnnn.

jugak tidaklah kesampaian nak ke sungai buloh menyambut hari kelahiran tahun pertama baby zara anaknya mimi herney pada hari ahad...

apakan daya... kita hanya mampu merancang namun Dia yang menentukan jua.

isnin lak dapat la sehari mc.

tapi kan....

Alhamdulillah, berkat mengamalkan makanan sunnah and natural healing berbulan-bulan,

for the 1st time everrrr,

demam kali ni elegik tak naik pon.

langsung.

selalu kalo dah rasa sakit perit tekak, disulam pulak dengan bersin

malam tu atau pagi keesokkannya confirm akan naik gegata.

mostly bengkak kat area bawah lidah, bibir dengan mata dulu.

ni pon dok berjaga-jaga la jugak alert dengan segala bintat-bintat yang bakal memunculkan diri tapi

syukurrrrrrrrrrrrrr

takdak.

yilek.

nada.

natural healing rocks!!

yeayyyyyy!!

No comments:

Post a Comment

habag mai sat