30.4.15

Fesyen Jubah Murah Terkini di Zalora

uolsss!

78 hari lagi nak Raya Puasa hehehe!

bersamaan lah jugak lagi 48 hari untuk kita umat Islam akan menyambut Ramadhan yea...

ni tengah dok berkira-kira cam tahun ni nak ubah style pakai jubah  laks. asekkk la baju kurung ja kannn

bukan apa, sebelum ni tak penah beli jubah sebab saiz iols yang sangat cumil kennn hikhikhik!

Oklah,

Sempena Syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi, 

ni nak share kut-kut la berguna untuk uolss yang sedang tercari-cari fesyen jubah murah online 

terkini yang sedang trending untuk tahun ini. Let’s cekidaut:








:: Lace Jubah ::

Sweet ja kan lace jubah dia? ;)

Sama seperti trend baju kurung lace yang cukup diminati oleh ramai wanita, lace jubah atau jubah lace juga turut hangat diperkatakan. Penggunaan lace sebagai perincian tambahan memberikan sentuhan moden terhadap rekaan jubah tersebut.






:: Glitter Jubah ::


Begitu juga dengan penggunaan fabrik glitter sebagai perincian untuk rekaan glitter jubah. Masih ingat dengan fenomena glitter shawl yang cukup famous suatu ketika dahulu? Mungkin untuk tahun ini anda boleh tampil menyerlah dengan bergaya bersama sepasang glitter jubah! Bling-bling uolss! keless gitew



:: Plain Jubah ::


Dan plain jubah yang sememangnya all-time fav! sebab senang nak matching tudung kan hehehe! boleh jugak kalau nak colour blocking dengan tudung/aksesori.

haaa pe lagi uolss
serang zalora sekarang!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

habag mai sat