29.4.15

Daily Buffet Special at Skyview@11, Presint 4, Jabatan Peguam Negara (AGC)

Assalamualaikum!!

lama tak berkhabaran di sini hehehe
nak wat cemana bizi uolss!

ok ni nak share skit la sebab sharing is caring kennn hehe
sapa-sapa kut dah boring makan nasik putih ja
ni kat AGC ada buat buffet.

menu adalah seperti di bawah.


Daily Buffet Special at Skyview@11(RM15.00 NETT PER PERSONS)
meal consisting of several dishes from which guests serve themselves. Six (6) dishes will be served daily with deserts.  Available from 12.00 pm to 2.30 pm daily.
(Takeaways are not allowed from buffet)

 (1st & 3rd WEEKS)
MONDAY
NASI KERABU

 TUESDAY
WESTERN FLAVOUR

WEDNESDAY

SPICY THAI

THURSDAY

BORNEO DELIGHT

FRIDAY

NASI BERYIANI

DAILY SPECIAL (2nd & 4th WEEKS)
MONDAY

EAST MEET WEST

TUESDAY 
CHINESE DISHES

WEDNESDAY 
INDIAN CORNER

THURSDAY 
LAKSA

FRIDAY 
ITALIAN & PASTA


(Menus Subject To Change Based On Market Availabilities)



FYI, Skyview@11 ni adalah dari Putrajaya Marriott Hotel.

Haaa fefeling makan kat hotel gitu kan tapi murah banget.. mana nak dapat buffet 15 hengget kennn

so,

marilah mariii
mari meramaikan Skyview@11 ok.

cara-cara nak masuk Skyview@11 adalah seperti berikut:

1. cari parking. nak senang, parking kat tempat open parking kat area starbucks AGC. (yea, weols ada Starbucks. sesapa nak mai, calling-calling la iols. boleh dapat 30% off kalau staf AGC. tapi takkan minum sorang kut, kena la belanja iols jugek hehehe)

2. pegi lobi utama, lalu kat metal detector, kalau polis bantuan tanya, kena bagitau nak pegi skyview.

3. masuk lif belah kanan yang pertama. Lif tu terus naik ke 11.

4. kat aras 11, dari lif tu belok kiri, jalan skit and tadaaa! skyview di sinun.


Sekian, harap maklum.

;)

2 comments:

  1. tahun ni ada lagi..boleh test..tahun lepas tak sempat hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yassssss... sila booking cepattttt hehehehe

      Delete

habag mai sat