31.12.09

Happy 2010!

tadi aqu bengang skang dah cool as cucumber gitew
tahniah la kat pa2 gomen sekalian atas kenaikan pangkat kita...
aqu harap tahun baru ni dapat memberi sinar harapan baru untuk aqu
supaya lebih maju ke hdapan.
antara tahun2 yang lain, tahun ini cabaran dia ada skit lain juga..
antaranya:
~ aqu ditukar ke kompleks yg aqu xmintak.aqu mmg tanak komplex ni sb route nk ke rumah jauh n su bila aqu tunjuk surat permohonan n highlite kompleks yg aqu nak, kerani tersebut tekejut beruk. ini adalah kerana beliau mengutamakan rakan2 beliau dahulu. sudahnya, yg bujang senang dpt tukar kat komplex yg aqu nk, n aqu terpaksa ulang-alik komplex sb jauh dari yasmin.

~ jbtn bru aqu yg agak tunggang langgang.  bayangkan kat cni ramai giler makcik2 n pakcik2 yang servisnya hanyalah pada jbtn ini. malah, mereka bangga tidak bertukar. bagi aqu, better tukaq opis so that dpt environment baru n selain tidak menyusahkn org lain. bayangkan add emel yang @ itu masih dipanggil alias. sadis....

~ aqu dipulaukan sebab diorg ingat aqu tukar jbtn kerana bermasalah. sedangkan aqu hanya menyahut cadangan ketua jabatan aqu. mmg frust! bygkan aqu takdak pc selama 6bln. gila kn?

~isham sakit dada smpai msuk hospital. doc detect lemah jantung. appoinmnt dgn pakar adalah taun depan. so, tatau status terkini.

~ bln 10, ada sikit sinar kgembiraan bila aqu dipinjamkan ke unit lain. pegawai kat unit tersebut sangat menjaga kebajikan staf. so, aqu dapatla pc, nametag, tanda nama kat partition... alhamdulillah...

apa yang penting, apapon yang terjadi,  aqu happy sebab masih ada keluarga tersayang di sisi yang selalu menyokong aqu dari segi moral n kewangan hehe!

2 comments:

  1. motif depa nak pulau hang? panggg sorang sedas terus sampai balik pulau kot.
    mak aihhh 6 bln tadak pc? huhuhuuu sadis. sila salahkan kerani yg mengutamakan rakan2 beliau ittewww...panggg dia jugak sedas

    ReplyDelete
  2. tu yg tak paham tuh..
    vongok memasing!

    ReplyDelete

habag mai sat