27.9.10

pelik gak


pelik gak aqu sebab masa mengandung adam
paling banyak berjalan dari komplek c ke b masa balik keja tiap hari
paling kurang makan fast food
tapi poly (air ktuban banyak), baby besar sedangkan 
mula-mula check perut doc kata thickened abdominal wall ja
sampai kena buat MGTT
sebab doc takut ada diabetes
baju kurung pon bole pakai takat 3 bulan ja sebab masuk 4 bulan memang tak celuih sangat-sangat dah
nak dibandingkan dengan mengandung yasmin dulu
paling banyak pulun fast food sebab nanti masa pantang takleh makan dah
paling kurang berjalan sebab masa tu masih satu opis dengan isham
baju kurung bole dok pakai lagi masa nak masuk 7 bulan


p/s: ni gara-gara soklan pakngah kat mukabuku tadi,
"apa yang isham bagi farehah makan masa mengandung dulu? Rekod keluarga kita cucu2 tok mat tak pernah lebih 3 kg masa lahir."
~huhu~

No comments:

Post a Comment

habag mai sat