25.10.11

Cloth Diaper adalah CD adalah Cloth Diaper

ok sekarang aqu berjinak-jinak dalam dunia CD lak.


memang la orang kata buat apa nak susah-susahkan diri


DD kan dah ada, menyenangkan lagi memudahkan.


btw DD tu Disposable Diaper aka pampers.


tapi bila kita renungkan balik,


yang sorang saja sehari mau kena pakai at least 5 DD.


kalo dah sepuluh dah 50 DD.


cuba imajin 500 budak?


tu baru sehari.


kalo sebulan??


starting, aqu pakai masa weekend jea.


so far ok jea. berjaya fully CD on weekends (clap clap clap)


skang tengah aim untuk overnite lak.


kat neseri tak confident lagi untuk CD sebab stok CD masih kurang.



owh, sesapa nak start CD tapi kekurangan uwang untuk purchase meh la join kutu CD.


aritu aqu main kutu CD dengan mummycare liza.


 ada macam-macam group.


aqu amik yang group rm180. bulan-bulan bayar rm45 jea. 4x bayar.


dapat dalam 5 CD.


jugak, kalo nak korek mengorek info pasal CD ni


meh la join group kat FB - Malaysian Cloth Diaper Parents


jom sayangi bumi dan duit anda ;)


oh, nanti kalo rajin aqu apdet cemana nak handle CD wokeh.

No comments:

Post a Comment

habag mai sat