17.5.10

saat-saat genting

finally, baru la bole hapdet crita pi genting 2 minggu lepas.. kawan isham, endi n family ajak pegi genting so kami pun jadi la tourist guide untuk diorang. So enjoy the pics!




::on the way to genting sempat snap gambar akim n siti je::


::kat indoor, tengah tunggu check in hotel::


::dok kat hotel ni::


::baru check in hotel, view dari bilik::


::aktiviti melepak dan melepek di bilik hotel::

lepas aktiviti melepak dan melepek, malam sket gi jenjalan sekitar atas bukit..
::jenjalan di atas bukit::

lepas jenjalan, kami decided nak parking keta dekat skyway. so, lepas makan malam kat restoran kk (harga okla. makanan pon cun) gerak pi skyway naik keta kabel.
::dalam gondola naik atas balik::


::sambung jenjalan balik::

::lepak2 kat taman bunga::

isok pagi, bekpes roti yang dibeli siap masa dinner semalam.  baru nak turun ujan la plak...


::awal pagi sebelum ujan::


::sebelum jenjalan lagi skali::


::masa ni endi n siti sedang bersuka ria, kami lak jadi babysitter::


::dalam gondola otw turun::

itu la crita kami menjadi tourist guide kat genting highlands. akhir kata besh la tempat ni nak lepak2 kan. cuma satu je the biggest spoil eva, orang ramai asyik nak isap rokok ja. tau dak busuk. spoil btoi la nak menghirup udara segar dari ladang. cheh!

p/s: genting, tunggu aqu besalin dulu ok. kan ku ganyang permainan mu yang besh-besh itew semua.

No comments:

Post a Comment

habag mai sat