4.6.10

tiada jodoh antara kita

helo kawan-kawan! dah cuti ka hehe! misti ramai dapat jemputan makan nasik kenduri di kala cuti skola ni kan? 0wh! sedap tuh!

ni nak crita pasai entri lepas. aqu masih lagi tiada jodoh dengan bos baru aqu sebab masa 1st day aqu lapor diri, dia pi kursus 3 hari kat bangi. ingatkan hari ni bole la jumpa. pagi tadi dup dap gakla 1st time nak beramas mesra, berkenal-kenalan together-gether tapi ramai officer tadak sebab ada APC. So, aqu assumed yang dia pon meramaikan menghadiri majlis tersebut. Tapi sampai la abeh waktu rehat, dalam pkui 3++ bilik dia gelap lagi. so, aqu meset dia tanya masuk tak petang ni. rupanya dia EL sebab keta dia wosak... isnin ni plak aqu cuti rehat balik Penang (yeay yeay!!) So tak jumpa la lagi.. semoga hari selasa kita berjodohan ya sayang bos. owh, dun wery, bos aqu adalah wanita seperti aqu.

No comments:

Post a Comment

habag mai sat