21.11.10

adehla weh!

hari ni dah ada kat putrajaya dah. bertolak pukul 10.30 pagi tadi. sampai tol bangi pukul 3pm pastu terus pi pekena cendol pak li ngan makan mee kari n isham makan laksa.
 ni nak bagitau masa raya haji aritu kat kampung, henpon aqu ilang weh! bengang giler ah! abih segala kenangan dari sebelum kawen sampai branak 2. dah la tu present isham masa aqu beranak yasmin =( memang aqu tak halal la dunia akhirat. sepanjang aqu pakai henpon tak penah la ilang. sebab aqu tukar henpon pon kalo wosak ja.

::sebijik cam tepon aqu cuma kat bawah tu ada mulut sket::

pic googled
 
kalo elok lagi memang aqu pakai sampai lunyai la. selagi bole cakap n sms selagi tu la henpon tu setia dengan aqu. yang buat aqu lagi bertambah bengang tu henpon aqu tu kena curi dengan orang yang beraya kat umah mak mentua aqu. bukan nak menuduh tapi sebelum tepon tu ilang, kredit banyak lagi wo0.. ada laa dalam rm26 hengget (bagi korang sikit kut tapi bagi aqu banyak sebab bole betahan sampai sebulan tuu) pastu aqu assumed mungkin isham tersilap letak kat memana sebab dia yang the last person yang pegang tepon tu sebab aqu mintak tolong dia reply mesej bos aqu. dah puas cari satu umah, hantar mesej kat adik bradik lain k0t-kot la bebudak cam yasmin ataw sepupu dia tengah main-main pehtu termasuk dalam beg mak bapak dorang ke tapi tetap hampa sebab diorang cakap memang tader pon.
the next day tu cam baru teringat nak call Digi centre mintak block kan number aqu. dah blocked suma aqu tanya credit balance aqu tau tinggai brapa hengget??? RM 0.09 sen. 9 sen! 9 SEN weh!!!! memang konfem orang yang hambek tu syok giler bergayut-gayutan kannn??! ko tak geram kerrr???! memang bongokla orang yang hambek tuh! aaaarrrggghhhhh!!!!!! terkoban henponku di raya korban... chaitt!

1 comment:

  1. ironik betuilah henpon tu hilang di hari raya qurbannnn!!! oOooohhh... bertabahlah babe...

    ReplyDelete

habag mai sat