29.11.10

unwell

sminggu dah aqu tak hapdet. bukan malas tapi sebok giler. ni suma gara-gara opis aqu nak kena odit. tapi yg aqu tak paham tu, taim tu la officer suma baru kelam-kabut nak tengok fail la, nak rombak fail la padahal odit lagi beberapa ari ja. sampai aqu kena bawak balik keja buat kat umah, tido pukui 3.30pg. start rabu lepas, aqu keja sampai malam. kames tu aqu kena bawak adam pi opis sebab dia nyusu. ari jumaat aqu tak keja malam sebab diarahkan datang keja ari sabtu n ahad. tapi jumaat malam tu adam dah start ada hingus n hidung tersumbat. dia menangis menjerit-jreit sebab takleh benafas. tak penah dia nanges skuat tu. ksian kat dia.

ari sabtu pagi tu lepas buat brekpes, mandikan budak-budak pegi opis lagi dengan adam skali. buat keja sampai pukui 4pm++. tapi tu pon 4-5 kali la jugak isham call tanya bila nak balik huhu. ari ahad lak sambung buat keja kat umah. dalam pukui 1230pm baru pi opis balik tapi sat ja sebab nak anta fail. pastu konon nak release tension kat jusco cheras slatan tapi rasa tak sedap badan. tekak rasa perit sangat. malam tadi pon adam meragam. so arini aqu on leave sb tak leh nak bangun. mata ni memang tak terbukak. sedaq-sedaq ja isham n yasmin dah besiap. tu la crita pagi tadi. okla nak masak daging masak kicap sat. kalo aqu rajin aqu apdet lg ya.

4 comments:

  1. perrgghhh... gila bz! tp mmglah kalo odit nk mai mcm tu lahhh... Memasing baru kelam kabut nk update itu ini. Aku pun tak lama lagi org odit nk mai! aku tak tau nk prepare apa! sbb ni adalah 1st taim org odit nk mai neh! hihihihi...
    Perasaan org odit nak mai??? emmm.... redho jelah! ekekekke... ;p

    ReplyDelete
  2. daging masak kicap??? OooOohhh... :)~~~ *mode: meleleh ayaq liuk*

    ReplyDelete
  3. tu la memang kelam kabut la..
    yep. daging masak kicap. jiran bagi daging korban aritu hehe

    ReplyDelete
  4. info tentang hidung tersumbat di SIHAT SELALU - Hidung Tersumbat

    ReplyDelete

habag mai sat