16.11.10

hehe!

sorryla, bukan takmo hapdet tapi tiap kali nak hapdet singgah blog orang ni dulu, pehtu tengok crita orang kat blog ni plak pehtu trus out. abih terus niat di hati nak hapdet huhu..

okla, meh nak crita sket..

aritu bawak adam muqris pi check up 2 bulan. berat dah 6.4kg.. sikit lagi mau sampai garisan kuning iaitu obes. tapi nurse ada cakap tak perlu risau sebab fully breastfeeding huhu lega sket.. dah check suma bagai kena cucuk lak.. kali ni cucuk adam tak nanges pon fuh lega hehe...

3 hari pastu aqu start masuk keja balik =(  serius blurrrr giler aqu sampai nama officer pon bole tetukar haha!

tu jea kut nak apdet.
malam ni gerak balik johor. kali ni turn raya haji lak kat sana dan di kesempatan ini aqu ucapkan selamat hari raya haji!

No comments:

Post a Comment

habag mai sat