5.8.10

uncomfortable

aqu skang dah tak selesa.
sakit-sakit pinggang, sakit kat ari-ari, ngilu je rasa..
tido pon dah tak brapa nak lena dah..
skang jalan pon dah tak leh nak catwalk apatah lagi moon walk..
lepas balik keja, sampai je umah misti nak terbongkang.. rasa letih sangat-sangat..rasa nak baring jea.. nak jenguk dapur tu sorry la.. takdak napsu hokey..cuma pepagi je la aqu jerang air, buat susu untuk yasmin.. tu pon malam turn isham yang buat susu..semayang pon start 3 minggu yang lalu dah semayang duduk sebab masa rukuk, sujud, apatah lagi dari tahiyat awal nak bangun tu ponya seksa...

aritu ada check up kat hospital untuk check jalan n doc scan kepala baby dah engaged dah..
posisi vontot dia kat blah rusuk kanan aqu. kiranya kedudukan dia mengiring laa...estimated berat dia skang 2.7kg..
aqu rasa rambut dia lebat gak cam yasmin dulu sebab slalu rasa nak terkench bila dia gerak..
doc tanya nak normal ke czer, of coz la nak try normal kan.. nak gak rasa nikmat bersalin...

sebelum ni ada skali aqu mimpi aqu bersalin normal. aqu tengah push-push, kejap je dah kuar baby. baby tu tengok je aqu. pas aqu tengok muka baby tu rasa satu perasaan yang amat lega... baby tu rambut lebat yang amat cuma gelap sket hehe!

2 comments:

  1. mesti hg tak sabar kan nk tgu kehadiran org baru..tak sabar gak nk tgk, kali ni ikut muka sapa plak..

    ReplyDelete

habag mai sat