8.12.10

wasap wasap yall!

Assalamualaikum! hehe! ada sehat ka? ada baik ka?

aqu ada banyak menda nak stori mori kat hampa suma tapi tak syokla kan crita pung pang pung pang tapi gambaq tarak kan.. nanti la aqu crita kat hampa suma naa tapi tunggu aqu aplod gambaq dulu kay...

owh, aqu dah beli hp baru. nokia gakla.. ingat nak amek c3 (ecececceeey verangan jea lebey)







tapi...









::nokia 1280::

aqu amek ini ajaa.. huahuahua!
Nokia 1280 is very compact and durable when it compares with other low cost mobile phones in this category. Its Scratch Resistant Cover and anti-dust keypad which will helps you to extend the life of the mobile. Its compactness easily fit in your pocket and take anywhere with you.

Customize your mobile look and feel with exchangeable color covers. Its mp3 grade and 32-polyphonic ringtones will alerts you without disturbing your ears. In Nokia 1280, you can store up to 500 phone book entries and 250 SMS. Available in Black, Gray, Blue and Orchid colours.

yes, low cost mobile phone weeheheeee! yang penting tepon aqu ini ada flashlite wo0o.. tepon hampa ada? n0n hado0o kannnnn??? bwek! =P
nantila bila aqu dah berharta sket baru nak oder BB pat lima bijik ka iphone dua tiga ketui ka tapi yang dalam tu ada ceklat la boley gitew huhu! okla, dah stop merapu meraban jom sambung buat reja!

2 comments:

  1. wah, hp baru..awat tak grab BB atau iphone?
    semuanya dihujung jari, kalau BB boleh fast update blog dimana shaja..
    pape pun, jgn lupa link back my update URL ya..dah tuka ke baru

    http://armanit3rrit0ry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wokey..
    awat tukaq? tetap ada nomot 3 naa hehe!

    ReplyDelete

habag mai sat