1.4.11

When we were young

oh. lagu ini sudah tersangkut dalam kapla aqu.



sedap gak layan lagu ni.

ni lagu opening crita 'Parenthood'.

Suka sangat tengok crita ni kat Starworld.






cerita ni pasal the braverman family.


::Zeek and Camille Braverman::


::Adam's family::
Aqu suka Adam punya family. macam-macam isu ada. Haddie (the daughter) dengan isu teenager dia. Max lak dengan penyakit Asperger. So dengan penyakit Max ni, Kristina (the wife) and Adam mcm selalu stress sebab tatau cemana nak handle Max.
::Sarah Braverman and her children::
Sapa slalu tengok The Gilmore Girls ni tau la sapa Sarah Braverman nih. ala masa zaman-zaman skola menengah dulu tuu... nama betui dia Lauren Graham.




::Crosby Braverman, Jasmine and Jabbar::





::Julia Braverman, Joel Graham and Sydney


Dah maleh nak taip panjang-panjang and caption panjang-panjang :P. Nak tengok, sila tengok kat astro cenel 711 Starworld ari selasa sebelum Glee. pkui 8pm.



::just love the family!::


~The song still stuck in my head~

No comments:

Post a Comment

habag mai sat