3.1.13

Big Bad Wolf 2012

yuhuu!

ye tau.

nak crita pasai taun lepaih la nih hehehe!

BBW kan wat 7hb - 23hb kan

tapi time tu mana gaji lagi

so tunggu la gaji masuk....

so dapat gaji tu

pi la sana for the 1st time masa ari jumaat tu....

1st time pegi memang nak beli buku untuk budak² ja.

masa masuk tu

huuuuhuhuhuuuuuuuu~

kembang kempih la idonk nihhhh

Va Va Va Vaaaaa~

manyaknya bukusssssss

ME LOIKE SANGATTTT!

hambik ni hambik tu

haa ni seswai untuk min

ni lak seswai untuk adam

hambik hambik hambikkkkkkk

total suma 107.

fuhhhh~

totally worth it!!

banyak k0t amik hehe!

pehtu, ingat ari sabtu nak pi lagi

tapi orang punya ramai giler

isham memang tak suka tempat yang crowded

otometik muka moncongggg ajerrr

so start daripada tu within 24 hours

aku dok la berzikir kat telinga isham "nak p BBW" hahahha!

so, hari ahad tu, 23hb tu

pi makan kenduri dulu kat presint 10

then shoot truih pi BBW.

isham bulat mata nengok kan hahaha!

pehtu beli skit sbanyak buku

dengan ini




ramai giler order...

tu pon ramai dok tanya ada lagi ka dak buku ni huhu

sorry girls!

tu la, patut aku beli ja lebih kan

sebab buku ni sangat baguih...

tengokla kalo rajin aku taip la nanti

at least bole sharing info kan

sebab sharing is caring and loving kan

hehehe!

yang 2nd time pegi ni pon sumanya total seratus lebih je

termasuk bukus yang orang order, buku isham lagi

tambah lagi buku budak²

sangat berbaloi-baloi ah!!

owh, buku kat atas tuh 8 hengget onli i tell you!

3 comments:

  1. salam.

    Children's Pill Guide ni kat bahagian apa? Nanti BBW nak buat Aftermath Sale lagi, so harap2 buku ni ada lagi.

    ~miera~

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam.. tak silap kat area health & relationship

      Delete
  2. OK, tenkiu 4 reply :)

    ~miera~

    ReplyDelete

habag mai sat