11.1.13

Telekung Maryam (Pre-Order)

keistimewaan telekung Maryam ini ialah :-
1-- Tidak jarang

2--kain berat dan jatuh

3--LYCRA berkualiti tinggi (tidak panas)

4-- Tidak mudah kedut

5-- Bahagian kepala (muka) yg kemas dan rapi

HARGA RM150 (FREE POSTAGE)










Plus, telekung lycra untuk kanak-kanak pon ada jugak.

Warna HITAM, PUTIH, CREAM dan LITE PINK sahaja.... so size utk telekung budak ni hnya ade satu je... FREESIZE KANAK-KANAK

LABUH KAIN (dari pinggang hingga ttup kaki) = 38 inci
LABUH TELEKUNG (dari kepala ke lutut) = 38 inci

HARGA = RM100 (free postage)

* utk mereka yang nk beli sedondon (sama warna ibu dan anak) diskaun RM10 
so TELEKUNG DEWASA (RM150)+TELEKUNG KANAK-KANAK (RM100) = RM250
DISKAUN RM10 so TOTAL = RM240 (free postage)





aku dah beli aritu kaler dark blue turqoise




memang selesa, tak panas dan tak jarang dan tak renyuk pon.
so memang pilihan yang sangat sesuai dibuat travel.
gumpal gumpal masuk beg adam dah pi jenjalan hehe
bole jugak buat hadiah/hantaran sebab kaler dia cantik-cantik..

so, kalo nak order, boleh terus kontek kakak aku 012-5624503 (fairuz).
better mesej/call henpon sebab dia jarang online.
at least kalo thru fon bole dia reply cepat kan...
lupa nak mention, yang ni suma pre-order, so bila ada order baru dorang jahit.
so dalam 3-4 hari dapat la kot... tapi apa2 better kontek terus dengan kak aku orait....


2 comments:

habag mai sat