8.4.10

lantak pi kat hang la!

semalam ada la x-skoolmate masa sekolah rendah add aqu kat mukabuku. aqu approved and dia public msg aqu "kenal tak....". aqu apalagi eksaited member lama add kan lalu reply la balik kat wall " takkan la tak kenai.. dulu aqu panggil hang s^t^ng kn? huhu! jgn mare ar hehe!" aleh-aleh dia blocked aqu. hampeh punya minah. aqu baca mesej dia kat email, "bla plak.. hurm xpatut add ko.. sori ya" lebih kurang cenggitu la ayat dia. hok aloh. sentapp la plak.. dulu aqu panggei hang sotong hang ok ja, awat skang sentisip lakk? kalo tak suka cakap ja tak suka. ni siap blocked aqu. aqu tak kesah pon hang nak blocked ka, nak wat apa ka tapi pasaipa misti buat prangai cam budak skolah? sotong bagi aqu adalah spesis bini popeye a.k.a olive oyl yang kuruih kedongkiang tinggai tulang tuh.. sotong tu merujuk kepada jari-jari yang panjang dan kurus dan aqu takut nak pegang takut terkulai. sebab tu panggil sotong. tapi ada gak sorang member aqu masa skolah menengah pon aqu menten lagi panggei dia sotong kerin, dia rilek ja.. memang la tak baik gelar kan orang tapi tu kan masa sekolah... masa jadi budak hinguih lagi kann? bukannya aqu nak panggil hang sotong lagi tapi tu la kenangan hang dengan aqu. kalo bebetui tak suka cakap ja laa.. lenkali aqu tak panggil dah.. umoq tu dah 26 bukan 6... dah lantak pi kat hang laa.. hang tak penting pon dalam idop aqu.. cuma nak peringat dunia ini kecik aja apatah lagi di negara melesia terchenta ini.. hang pi mai pi mai pon satu hari misti jumpa punya laa.. sama la dengan kengkorang kalo tak suka apa2 pasai aqu cakapp ja depan haqu. nanti bole la aqu upgrade version.. version tak suka kepada lebih selesa.. ni tak, tahapahapatah punya prangai la dok ada. huh!  

No comments:

Post a Comment

habag mai sat