1.8.11

2 bulan plus plus

hehe!






















::awwww.....::


Rindunyaaaaaa masa nie.... kalo ikut tarikh kamera, ni masa dia 2bln++.. tadi tengah godek-godek laptop, tup-tup ado gambar nie...

haaaa~~ rindunya masa nie kannnn?  tang pipi tu mahai tuu hehe! ni kalo cium pipi misti sampai termasuk dalam lubang idung haha!







ni nak stori de mori


pagi semalam, adam naik bintik-bintik.


memang konfem chickenpox.


patutla minggu lepas asyik demam ja...



owh, aritu bawak dia pi klinik, kena ubat bontot dengan neb.


yang best tu, sepanjang neb tu dia diam ajer sampai misi cakap


"alolo! diammmm je diaaaaa. sedap ye dik? rasa stoberi ye?"


pastu dah dekat nak abis tu adam bole lak pegi gigit-gigit mask tu.


dah la mask tu berkatun ala-ala angry bird gitu haha!


meh la jamu mata skit...




::nampak tak bebintik tu::

pagi ni bebintik tu ada yang dah pecah... taktau la dia garu ke hapa..


adeh, tengah fenin fasal cutiku ini huhu!



owh, pada hari ini, 1 Ramadhan, aqu dah sambut raya.


bole tak pagi tadi masa nak bangun sahur,


adam pon sahur skali ni. ye la, nyusukan dia la..


isham pon tolong la siapkan nasik letak dalam pinggan and buat air


sebab masa tu dah pukul 5 suku.


abis nyusu pe lagi, aqu makan la cecepat sebab kalo bole nak minum air bebanyak.


takut kang nyusu adam lagi, dahaga lak. takut tak bertahan sampai ke petang hehe


minum, minum, minum pastu baru tingat tadi bangun belum ke tandas.


skali pegi tandas, bendera dah berkibar.


cessssss!


aqu dah raya dulu lerrr~

2 comments:

habag mai sat