22.8.11

Adam Muqris' 2nd visit to paed

As-salam semua...

akhirnya, hari yang dinanti-nantikan telah tiba.


aritu check up jantung adam masa 15hb dah setel.


masa mula-mula pegi okla orang tak ramai sangat dari yang masa 1st visit.


kira tak sampai sejam dah ada kat klinik paed.


kat klinik paed pon tak lama gak la ada la dalam setengah jam.



mungkin pasai bulan posa atau memang kami datang awal skit sebab last time datang orang dah tunggu sampai kat luar nun.


paed cardio kat hosp serdang ada 2 je. kali ni doc yang 1 lagi attend kami.


scan suma ok, cuma lubang kat jantung tu masih ada tapi consider kecik.


cuma yang tak best tu, operation mungkin akan dibuat sebab peratus lubang nak tutup tu macam takde...


dari pengalaman doc sendiri, tak penah lagi injap yang berlubang tu akan tutup.



sebab lubang tu dekat sangat dengan saluran yang bercabang dan kat area situ takde daging.


so, bila takde daging peratus nak tutup sendiri by the time adam besar dalam 0.1% jer...


skang ni cuma kena pantau from time to time nak tengok keadaan lubang tu.


dan masalah akan nampak bila adam besar nanti.


----


Aqu redha....


cuma aqu happy sebab adam sangat-sangat aktif dan masih bambam pada pandangan aqu.


mama sayang adam muqris sangat-sangat!! dengan kakak min jugak!! :D


dengan papa pon! :P



2 comments:

  1. sabar ye dik...ujian tuhan...Dia Maha mengetahui kita blh ke x lalui ujian tu...InsyaAllah...Adam pasti smbuh...

    ReplyDelete
  2. Insya Allah.. Terima kasih mendoakan ;)

    ReplyDelete

habag mai sat