18.10.12

baru ada


baru balik dari cherating sebab ada persidangan komuniti syariah stret dari 11hb-14hb.

pastu dari cherating pkui 1pm++ sampai putrajaya dalam dekat pkui 7pm gak la.

tunggu isham sampai terus desup balik penang. sebelum tu stop kat r&r nkve; magrib, dinner, isyak.

trus on journey dari pukui 9pm tu.

stop 2 hentian sebelah, tido jap. dalam pkul 3am tu bru sampai umah.

huhuhu! terubat rasa rindu mama dengan anak-anak mama.

isok tu, dalam pkul 4pm tu singgah jap umah akak aqu.

dia bagi aqu ni.







::laki dan wanita bole minum ini::

huii~! orang lain kolagen, aqu pon nak gak hehehehe!


ok yang collagen drink ni kalo kat oversea nama dia Quantum Beauty. kalo kat pasaran Msia nama produk dia Lawa. Yang ini membantu melansingkan badan dan mengurangkan lemak (aqu baru baca dia punya pamplet. patutla skang ni aqu senang gi toilet. selain tu aqu cepat kenyang la weeee~! ada chan untuk kurus ni hahahaha maq soka!)


::dah siap dibancuh::



sekotak ni ada 30 sachets. RM172 jea. murah la kan. so far masuk arini, baru 3 hari aqu minum. 1 hari 1 sachet. minum sebelum brekpes atau sebelum tido. rasa dia cam minum ribena jea hehe!

kot-kot la ada sesapa nak try, kat aqu ada loose sachet. Sepeket rm6 sajork :)

nak order sekotak pon bole juga :)

free postage :)


akak aqu lak minum yang ini


::laki pompuan bole minum ini::


dia baru minum 2 minggu.

kunun baru la nak pomot cb aura, rupanya kulit dia dah takdak freckles (jeragat).

kalo tak, banyak gak la kat area pipi n tulang hidung.

tu yang aqu semangat nak try hehehe!

yang ini sekotak ada 15 sachets untuk RM118. rasa dia adalah perisa oren.


1 lagi punya adalah untuk wanita sahaja. yang ini


::hanya wanita sahaja yang layak minum::

ini untuk wanita sebab ada lobata. yang ini berfungsi untuk masalah dalaman wanita, meningkatkan metabolisma dan melegakan stres. rasa dia plak adalah perisa soya.

sekotak ada 15 sachets dan berharga RM86 jea.

kalo berminat bole jea kontek aqu melalui pm fb atau emel: farehah84@gmail.com




No comments:

Post a Comment

habag mai sat