29.10.12

Last Week


Last week punya kejadian:

- Bawak dak adam pegi check up jantung beliau untuk kesekian kalinya.... kalo ikut entri-entri lama pon, every check up sumanya ok aja... since takde masalah walopon lubang dia menten ja, doc ckp memang dia tak risau sebab lubang kecik jea, tak perlu medication at all so next appointment dia buat yearly.. bulan 10 tahun hadapan plak jumpa doc... thx Dr. Mohd Amin!

- Hari Raya Haji. aqu tak cuti pon sebab cuti aqu tinggai 3 hari saja lagi. taun ni cuti aqu banyak abihkan kat EL ja. Either aqu elegik/demam/migrain/tak sedap badan atau pasai adam. orang takdak anak/takdak anak sakit/tak penah kena elegik dan bercakap buruk pasai aqu asik EL/asik lewat dok sengap-sengap dah. dah la sesuka hati cakap aqu fonteng keja. sebelum nak cakap apa² atau assume apa² silakan laa tanya bos aqu dulu sebabnya apa² hal, aqu mesej bos aqu onli. DAN bos aqu sendirik pon tak bising cam kau orang. bukan kau orang yang buat prestasi aqu.  *tarik napas dalam²* sorry, teremo lak maq hehehe! anyways, last week mmg hectic giler sebab unit aqu kena wat seminar untuk 1hb nov nanti, so skang ni mmg sebok gebabom lah! even nak balik kampung ari kames tu pon aqu tak sanggup nak tinggalkan bos aqu sensorang. dah la ramai half day, ksian kat bos aqu la tekontang-kanting sensorang huhu... masa aqu dah nak balik pon bos aqu cam berat ja nak bagi aqu balik sebabnya tak setelkan lagi emel jemputan ke orang besaq².

-Hari ahad (semalam), betolak dalam pukui 2pm++. giler sakit pinggang. jalan jem yahamatttt~!


::Q tak hengat mia::
stop kat hentian seblah senawang, nala punya ramai orang dok bratoq kat toilet. tu baru sebelah side. sebelah side pon sama panjang. haiyo~! nasib baik aqu dah kencin siap² kat pagoh. sib baik jugak ada orang jual nasik lemak kat situ. setel makan sambung jalan. sampai rumah dekat pkui 9pm++. giler ah!



Today's result:

::mataku adalah tema redfm::






No comments:

Post a Comment

habag mai sat