9.10.12

Chahaya Beauty Skincare (CB Aura)

helo helo! :)

Dulu kan aqu tak amik port lansung pasai penjagaan muka ni.

sebabnya bagi aqu, it's too girlish wokeh!

mana masyuk dengan naluriku seorang tomboi.

No no no!

mak aqu la yang banyak belikan pencuci muka untuk anak mak ini.

kira masa skola dulu memang merelit abih la.

sampai orang konpius aqu ni serani atau chindian disebab kulit aqu yang silau ini.

disebabkan kulit aqu inilah salah sorang kawan aqu nangis kot

tak caya punky dah nak kawen dengan lelaki yang kulitnya lebih anggun dari kulit aqu

wahahahaha!

lepas dah kawen ni la baru terasa nak lawakan kulit muka yang dah serupa cam kulit hapatah.

tapi tu pon pakai set muka campuran dan murahan huhu!

sehinggalah aqu mencuba set penjagaan muka Chahaya Beauty Aura.



Masa mula-mula nak pakai tu

3 4 kali jugak la pikir nak pakai ke tak.

Ya la, local made tuu bole percaya ka?

nak2 plak dulu masa tengah famous B*L

dia pnya menghakis kulit sampai tak sekata dia punya putih tu.

aqu memang tak percaya langsung produk2 cemtu.

tapi, lepas tengok sendiri kulit muka kawan aqu ni

tak salah kot try kan?

so, akhirnya aqu skang adalah pengguna tegar CB Aura.

tak silap, aqu start pakai dalam bulan Mei atau Jun tahun ni.


ni gambar sebelum dan selepas penggunaan.



::beza kan? skali dengan spek pon dapat aura hehe::

orang yang bertanggungjawab memberi aura ini kat aqu adalah:

Puan Naimi ;)




yang best kan,

aritu aqu pegi PD untuk treatment kepala adam; Isham, Min dengan Adam sunburn.

aqu ja rilek cam tak sunbathing langsung. SERIUS!

hehehe!

kulit pon tak peeling lepas pegi PD aritu.

sebabnya, lepas mandi and salin baju, aqu terus applied day cream CB Aura.

memang terbaiklah!

dan dari segi harga plak, RM85 untuk 1 set amatlah berbaloi.

paling-paling nak menten pon sabun je la.

masa mula2 beli, sabun tu aqu tak potong pon.

pakai sebijik terus.

memang ngam-ngam sebulan dia abis.

krim plak, dalam sebulan setengah ke dua bulan baru topap balik.

yang paling best adalah toner dia.

sampai sekarang, toner yang aqu beli 1st set tu memang tak abis2 lagi sampai skang.

facial cotton jea kena tambah huhu!

So, untuk kawan-kawan yang berminat boleh la kontek aqu thru facebook atau emel farehah84@gmail.com


1 set - RM85 (kalo termasuk pos adalah RM90).

CB Aura, I Lov3 YOU! ;)











2 comments:

habag mai sat