28.1.11

ada apa dengan 27 haribulan 1??

semalam 27.1.2011 adalah anniversary kami.


aqu bagi ni kat isham.

::biru is my fav kaler, green is his fav kaler, pink kaler yasmin, merah kaler adam, errr putih kaler our 3rd baby kot? huhu::


Dalam nak tengahari tu, isham wat seprais kat aqu. dia mai opis aqu bagi ni





::bunga lili. Adam Muqris tengok pon meleleh ailio::



Aqu tunjuk kat isham aqu bagi ni kat dia



pastu, tengahari tu memandangkan aqu dah makan nasik lemak sebab ada miting seksyen, kami pon makan pastri jea kat kedai Wonderful cake house yang kat Presint 15 tu berdua-duaan gitew. Pehtu balik tu, aqu pon apalagi, terasa cam nak camwhore jap huhu! layan ja la...


::bukan minah bunga tapi buat-buat gedik minat bunga::






::oh munge, nape la hang tak jadi bahan makanan?::



::cam pegang new baby born la plak hiks!::



::nak jugak join kennnn?::


::dah-dah la tu weh, tangan tu cam nak amek ja. nmpak tak tuan umah dah senyum tpaksa?::




::ni sorang lagi::

::chomey la tu? :P::



::thanx sayang for de felawer::
Nanti aqu updet yang malam punya event lak k. Owh, kalo ada sesapa nak oder cupcake tu sila lawati di blog: simply-delicious.blogspot.com

5 comments:

  1. jelessssnyaaa aku!!!!!! so romantik la Isham nih..dh dpt munger..leh la bg ank lg kt Isham..heheh..happy anniversary to both of u!!! may last forever!!!

    ReplyDelete
  2. lomantiknyaaaa!!!
    nak jgkkkk!!! sumpah jeles!

    ReplyDelete
  3. hahahaa... i loiiikkkkeee... santek2 pic i tuh... hahahha =D

    ReplyDelete
  4. faten: nak? cecepat naik pelamin hehe! "Ya Allah, Kau ketemukanlah jodoh untuk Faten Suraya ini Ya Allah agar dia dapat selebret eniverseri Amin Ya Rabbal Alamin"

    chah: ye memang santek gambar itu tp bunga ja la =p

    ReplyDelete

habag mai sat