10.1.11

lama tak apdet

Lama tak apdet crita pasai budak debab bambam nie. 6hb aritu adam muqris dah 4 bulan! pi check up haritu berat 6.8kg. naik sket je dlm 200gram ja tapi xmerisaukan sebab masih naik dan dia dalam proses nak meringankan badan... ni ada la gambar masa cuti awal tahun aritu. pics ada bintik-bintik itam sket sb pakai camera hp lama jea...










 Tiba-tiba.....



::ish ish asyik sunggoh la layan crita tamil::








makcik ni tengah ralit dok layan crita 'Raavanan' kat astro fiesta aritu. dan beberapa kali dan hari jugak kami dok layan crita 3 Idiots. memang best gilaa laaa!



6 comments:

  1. ahaha ralit sungguh yasmin layan cite tamil...a'ah cite 3 idiots mmg best kan? eh adam dah meniarap ke? cepatnyaaa...

    ReplyDelete
  2. btoi2x! 3 idiots best sgt! tak boring layan crita tu byk2 kali hehe! ha ah, adam start meniarap masa bru masuk 3 bln tapi belah kanan je kiri tak pass lg hehehe!

    ReplyDelete
  3. haaaaiiihhh!!!! geram sungguh tgk adam! mcm nk cobit2 pipi beliau! hiks...
    aaaikkk! yasmin tgk crita tamil? ikot sapalahhh tuuu... ekekeke... :P

    ReplyDelete
  4. faten: lalalalalalaaaaa! hehe!

    ReplyDelete
  5. hai beb..miss ya..bile nak jumpe nih??

    ReplyDelete
  6. hello sayang! miss ya too.. tu la kena set date bebetui hehe!

    ReplyDelete

habag mai sat