1.1.11

Buh-Bye 2010! Oh Hi! Hello 2011!!

2010

The best moments!

- Im preggy again!
- Dapat naik gaji!
- Dapat naik pangkat!
- Dapat pi Genting! (1st time yuu!)
- Dapat bos baru yang sangat best giler!
- Dapat elaun PA balik!
- Dapat Adam Muqris!
- Dapat breastfeeding balik!
- Dapat pi holiday dengan 1 family kat Melaka! (owh aqu tak crita lg huhu. nati aqu apdet k)

The sad moments :(

-Tokwan mengadap Illahi
- Kena c-zer lagi
- Kena elegik paling teruk
- Beberapa perkara yang terlalu personal untuk diceritakan pada semua

hidup kita ni bagaikan pusingan roda. kejap di atas, kejap di bawah... tapi tu semua jadi atas sebab dalam proses mematangkan kita... ish, aqu tak reti la nak bemadah-madah nie hehe! well, im not a good writer kan... anyway, selamat tahun baru buat semua! semoga di tahun yang baru ini, kita lebih positif dalam semua perkara.. eh, tu pesanan untuk aqu la huhu!

Happy New Year yawlz!

Thanx for droppin' by =)

No comments:

Post a Comment

habag mai sat